Ræven om efteråret

Ræven

I løbet af efteråret forlader rævehvalpene familiegruppen, men ungerne bliver i området indtil året efter.

Ræven er et effektivt rovdyr, der jager alt fra mus til fugle og harer.

Om efteråret spiser ræven også gerne nedfaldsfrugt og insekter langs Fodsporet.

Vidste du at...

Historien og billedet på denne side automatisk skifter ved de forskellige årstider her på Fodsporet.